Informatie Brabantse Kampioenschappen uitvoeringen 2016

De Open Brabantse Kampioenschappen uitvoeringen synchroonzwemmen 2016 worden gehouden op zondag 20 maart 2016 in Zwembad de Stok, de Stok 1 te Roosendaal.
  • Juryvergadering 12:00 uur
  • Inzwemmen vanaf 12:15 uur
  • Start wedstrijd 12:30 uur
  • Verwacht einde wedstrijd 18:00 uur
Inschrijfgeld € 5,00 per zwemster per onderdeel. Dit wordt ingehouden van depot.
Ingang langs zijkant zwembad, NIET de hoofdingang. Dit staat op borden aangegeven. Verenigingen kunnen zich melden in de MFR.
Juryvergadering vindt plaats in het zwembad langs startblokken.
Er wordt gestart vanaf de startblokkant, dus met name de ploegen dienen er rekening mee te houden dat men tussen de startblokken moet starten.
Er is GEEN ruimte voor het aanbrengen van gelatine. Iedereen graag thuis al de gelatine in de haren. Ook mag er GEEN gelatine uitgespoeld worden in de douches van het zwembad.
Er zal een voorstartruimte beschikbaar zijn en er zullen voldoende banken staan in de zwemzaal waar de meisjes kunnen zitten. 
Op het scorebord komen uitslagen te staan en er is live streaming.
De wedstrijd zal tot plm. 18:00 uur duren met aansluitend de prijsuitreiking in de zwemzaal. Er zullen medaillemeisjes zijn voor prijsuitreiking.
Er zullen twee prijsuitreikingen zijn, gelijk aan NK synchroonzwemmen. Namelijk de BK uitreiking en de Open BK uitreiking.
Alle vrijwilligers dragen het paarse shirt van de Regio of blauwe polo van Hieronymus. De kleine meisjes dragen de roze polo van Hieronymus.